ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.

Η ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του Ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές. Διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία στην κατασκευή νοσοκομείων, σχολικών μονάδων, δικαστικών μεγάρων και άλλων δημόσιων κτιρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσφατα Έργα

Δείτε εδώ κάποια από τα τελευταία μας έργα.

Κλάδοι Δραστηριοποίησης

Πληθώρα έργων Δημοσίου από νοσοκομεία, δικαστικά μέγαρα, σχολεία, πυροσβεστικούς σταθμούς και λοιπά έργα.

Υγεία

Θωρακίζουμε το εθνικό σύστημα υγείας, παρέχοντας στους πολίτες υψηλής ποιότητας δημόσιες υποδομές υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιδεία

Ενισχύουμε τις σχολικές υποδομές της χώρας με νέα, ασφαλή, βιοκλιματικά και πλήρως εξοπλισμένα κτίρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δικαιοσύνη

Στηρίζουμε τον τομέα της Δικαιοσύνης με την ανέγερση νέων Δικαστικών Μεγάρων αλλά και την συντήρηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτική Προστασία

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε υποδομές που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακοινώσεις

Δημόσια Ηλεκτρονική Κλήρωση Έργου

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης του έργου: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΓΑ ΛΙΒΑΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ».

Δημόσια Ηλεκτρονική Κλήρωση Έργου

Ανακοίνωση Διενέργειας Δημόσιας Ηλεκτρονικής Κλήρωσης του έργου: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ “ΣΑΡΕΝΤΖΙ” ΚΑΙ “ΡΟΛΟΪ” ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΣ

Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4: Για την κατάρτιση καταλόγου ενδιαφερομένων για σύναψη δημοσίων συμβάσεων Ενεργειακών Επιθεωρητών, κατά το άρθρο 118 του Ν.4412/2016, έτους 2021

Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3: Για την κατάρτιση καταλόγου ενδιαφερομένων για σύναψη δημοσίων συμβάσεων Παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών, κατά το άρθρο 118 του Ν.4412/2016, έτους 2021

Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2: Για την κατάρτιση καταλόγου Εργοληπτών ενδιαφερομένων για σύναψη συμβάσεων δημοσίων έργων ανά κατηγορία έργου, κατά το άρθρο 118 του Ν.4412/2016, έτους 2021

Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1: Για την κατάρτιση καταλόγου Μελετητών ενδιαφερομένων για σύναψη δημοσίων συμβάσεων εκπόνησης μελετών ανά κατηγορία μελέτης, κατά το άρθρο 118 του Ν.4412/2016, έτους 2021

Τελευταίοι Διαγωνισμοί

Δείτε παρακάτω τους τελευταίους διαγωνισμούς που έχει δημοσιεύσει η ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.

Επανάληψη Διαγωνισμού προμήθειας 500 μεταλλικών εδρών διδασκαλίας

Επανάληψη Διαγωνισμού – Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την “Προμήθεια: 500 Έδρες διδασκαλίας μεταλλικές”

Διαγωνισμός Κατακύρωσης Χαμηλότερης Τιμής

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την «Προμήθεια: 1.600 Καθίσματα ταπετσαρίας μεταλλικά»

Διαγωνισμός Κατακύρωσης Χαμηλότερης Τιμής

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την «Προμήθεια: 400 Πίνακες μαρκαδόρου»

Ανάδοχος Κατασκευής Έργου

Ανοικτή Διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:« ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ: 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, 6ου ΕΠΑΛ, 3ου-10ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ»

Ανάδοχος Κατασκευής Έργου

Διακήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ A, B, C, ΚΑΙ M ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ»

Ανάδοχος Κατασκευής Έργου

Διακήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:« ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. ΗΛΕΙΑΣ»

Διαγωνισμός Κατακύρωσης Χαμηλότερης Τιμής

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής σκάφης προστασίας, ως μέτρο ασφαλείας στο κτήριο του Σ.τ.Ε. Αθήνας, επί των οδών Αρσάκη – Ελ. Βενιζέλου – Πεσμαζόγλου – Σταδίου»

Εξοπλισμοί Σχολείων

Αν ενδιαφέρεστε για εξοπλισμούς σχολείων, καταχωρήστε το αίτημα σας εδώ.

Τι είπαν για εμάς στον Τύπο

TOP