ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Δείτε παρακάτω τα έργα στον κλάδο της Παιδείας που ανατέθηκαν στην ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.  και εντάχθηκαν σε Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Ενεργειακές Αναβαθμίσεις

Σχολικό Συγκρότημα Γκράβας

Το έργο στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Γκράβας του Δήμου Αθηναίων, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β+.

Περισσότερα
Σχολεία Δήμου Φυλής

Το έργο στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων του Δήμου Φυλής, ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία, τουλάχιστον Β+.

Περισσότερα
Σχολεία Δήμου Κρωπίας

Το έργο στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κρωπίας, ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β+.

Περισσότερα
Σχολεία Δήμου Καισαριανής

Το έργο στοχεύει στην  ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Γυμνασίου Δήμου Καισαριανής ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β+ .

Περισσότερα
Σχολεία Δήμου Μεταμόρφωσης

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων του 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μεταμόρφωσης ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β+.

Περισσότερα
Σχολεία Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων εκπαιδευτικών κτιρίων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β+.

Περισσότερα
Σχολεία Δήμου Αγίας Παρασκευής

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου, 4ου Δημοτικού Σχολείου και 5ου Χέλμειου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερα
Σχολεία Δήμου Κορυδαλλού

Το έργο στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων του Δήμου Κορυδαλλού, ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β+.

Περισσότερα
3ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας

Το έργο στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Γλυφάδας, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β+.

Περισσότερα
TOP