ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Δείτε παρακάτω τα έργα στον κλάδο της Παιδείας που ανατέθηκαν στην ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.  και εντάχθηκαν σε Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Έργα

5ο Νηπιαγωγείο Σπάτων

Το έργο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που βρίσκεται μεταξύ της οδού Πεσόντων Ηρώων και πεζόδρομων στην Βόρεια, Ανατολική και Δυτική πλευρά του οικοπέδου στο Ο.Τ. Δ236 στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος.

Περισσότερα
Νέες Υποδομές Εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Αττικής

Το έργο αφορά στα: 2ο Γυμνάσιο Αλίμου, 1ο Νηπιαγωγείο Χολαργού, 5ο Νηπιαγωγείο Δάφνης και 4ο Νηπιαγωγείο Μεσογαίας.

Περισσότερα
Ανέγερση 6 Νηπιαγωγείων στην Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών

Το έργο αφορά το 17ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω και τα 11ο & 14ο, 10ο & 21ο, 31ο Νηπιαγωγεία Περιστερίου.

Περισσότερα
Νηπιαγωγείο Ανατολής Νέας Μάκρης

Το έργο αφορά την κατασκευή και τον εξοπλισμό του Νηπιαγωγείου, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Ασκληπιού & Αφροδίτης.

Περισσότερα
14ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας

Το οικόπεδο στο οποίο θα ανεγερθεί το διδακτήριο του 14ου Νηπιαγωγείου Καλλιθέας βρίσκεται στο Ο.Τ.: 248Α, επί των οδών Πάντου και Καλαφάτη του Δήμου Καλλιθέας.

Περισσότερα
8ο & 14ο Νηπιαγωγείο Ζωγράφου

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. : 442 Α του Δήμου Ζωγράφου και αφορά την κατασκευή Νηπιαγωγείου, με συνολικό εμβαδόν δόμησης 776,79 μ2 και επιφάνεια κάλυψης 855,80 μ2.

Περισσότερα
63ο Νηπιαγωγείο Αθήνας

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. 86042 του Δήμου Αθηναίων και αφορά στην κατασκευή ενός νέου διδακτηρίου που αποτελείται από 2 στατικώς ανεξάρτητα ισόγεια κτίρια.

Περισσότερα
3ο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου

Το έργο θα κατασκευαστεί επί των οδών Ηχούς και  Τραλλέων και πρόκειται για 2θέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο.

Περισσότερα
17ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης

Το έργο θα ανεγερθεί στο Ο.Τ. 20α του Δήμου Πετρούπολης, στη συμβολή των οδών Ρόδου & Έλλης. Η πραγματοποιούμενη κάλυψη καθώς και η πραγματοποιούμενη δόμηση θα είναι 259,91 τ.μ.

Περισσότερα
14ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. : 328 Α στην Π. Ε .Πευκάκια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και αφορά την κατασκευή Νηπιαγωγείου, με συνολικό εμβαδόν δόμησης 336,36 μ2.

Περισσότερα
10ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς

Το έργο βρίσκεται επί των οδών Πλατάνων & Χρ. Μαντέλου στο Δήμο Κηφισιάς και αφορά στην κατασκευή Νηπιαγωγείου, με συνολικό εμβαδό δόμησης 408,44 τ.μ. και κάλυψη ισογείου 469,21 τ.μ.

Περισσότερα
3ο Δημοτικό Σχολείο & 3ο Νηπιαγωγείο Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Το έργο θα ανεγερθεί σε οικόπεδο που βρίσκεται επί των οδών Αντ. Σαμαράκη, Β. Κορνάρου, Γ. Σεφέρη και Ανώνυμου Πεζόδρομου, στο Ο.Τ. της Π.Ε. .Γ200.

Περισσότερα
2ο Δημοτικό Σχολείο & 2ο Νηπιαγωγείο Νέας Περάμου

Το έργο βρίσκεται επί της οδού Νερακίου, στην περιοχή «Λάκκα Καλογήρου», της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, στο νομό Αττικής.

Περισσότερα
Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Καπανδριτίου

Το έργο αφορά στην υλοποίηση κατασκευαστικών εργασιών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο 2θέσιο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Καπανδριτίου του Δήμου Ωρωπού.

Περισσότερα
1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού

Το έργο βρίσκεται επί των οδών Σταματοπούλου & Διογένους στην περιοχή Σχιστού και αφορά στην κατασκευή δυο νέων κτηρίων.

Περισσότερα
4ο Νηπιαγωγείο & 4ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου

Άφορά δυο διδακτήρια επί της οδού Κριεζή και των πεζοδρόμων Δόξης, Καλλικράτους και Κιλκίς. Βρίσκονται εντός του ίδιου οικοπέδου, με ανεξάρτητους αύλειους χώρους και προσβάσεις.

Περισσότερα
3ο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. 109, που περικλείεται από τις οδούς Αναστάσεως - Π. Στάμου - Νικηταρά - Π. Ντάρδα. Αφορά στην κατασκευή κτιρίου συνολικού εμβαδού δόμησης 2.527,74 τ.μ.

Περισσότερα
21ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. Γ2258 του Δήμου Αχαρνών και αφορά στην κατασκευή Δημοτικού Σχολείου, με συνολικό εμβαδόν δόμησης 2.245,18 μ2, εντός οικοπέδου επιφανείας 3.744,83 μ2.

Περισσότερα
3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης, στο Ηλιακό Χωριό

Το έργο βρίσκεται επί των οδών Ηλίου & Εράσμου στη Λυκόβρυση, στο Ο.Τ. 17 και αφορά στην κατασκευή δύο κτιρίων.

Περισσότερα
4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ηρακλείου Αττικής

Το αντικείμενο του έργου αφορά στην ανέγερση νέου Κτιρίου Α, που βρίσκεται στο Ο.Τ. 240β επί των οδών Κορυτσάς, Πίτλιγγερ & πεζόδρομου και σε αναδιαρρυθμίσεις στο υφιστάμενο Κτίριο Β.

Περισσότερα
1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. 174 και αφορά στην αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου και προσθήκη κατ' επέκταση στατικώς ανεξάρτητου κτιρίου.

Περισσότερα
1ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ.: 31 στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου. Έχει συνολικό εμβαδόν δόμησης 2.148,41 μ2.

Περισσότερα
2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. :160 Α της 1ης Π. Ε. Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος. Έχει συνολικό εμβαδόν δόμησης 2.239,20 μ2, εντός οικοπέδου επιφανείας 2.844,76 μ2.

Περισσότερα
5ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

Το οικόπεδο, όπου θα ανεγερθεί σχολικό συγκρότημα δύο κτιρίων, βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως, στο Ο.Τ. Κ971 και περιβάλλεται από τις οδούς Τεμπών, Σμοκόβου, Αγράφων και Θεσσαλίας.

Περισσότερα
3ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας

Το έργο, που βρίσκεται επί των οδών Ανθέων & Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ο.Τ. Γ1846 - Γ1848 του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδoς αποτελείται από δύο κτίρια.

Περισσότερα
8ο Γυμνάσιο Ιλίου

Το έργο πρόκειται να κατασκευαστεί σε οικόπεδο επί των οδών Αγ. Λαύρας και Πατρών, στο ΟΤ 533-534-539-540 και θα αποτελείται από ένα τριώροφο κτίριο συνολικής δόμησης 1.127,10 τ.μ.

Περισσότερα
5ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού

Το έργο αφορά στην προσθήκη κτιρίου 5ου Γυμνασίου Κορυδαλλού στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού.

Περισσότερα
Γυμνάσιο Ερυθρών

Το έργο αφορά στην ανακατασκευή, αποκατάσταση και επαναλειτουργία  του  υφιστάμενου  κτιρίου  στο  κτιριακό  συγκρότημα  του Γυμνασίου Ερυθρών, που στεγάζεται σε 2 κτίρια.

Περισσότερα
Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. Γ 1205 του Δήμου Φυλής και αφορά στην κατασκευή Ειδικού Γυμνασίου, με συνολικό εμβαδόν δόμησης 3.255,72 μ2.

Περισσότερα
3ο Γυμνάσιο & 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. 240 του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος και αφορά στην κατασκευή κτιρίων με συνολικό εμβαδόν δόμησης 6.591,24 μ2 εντός οικοπέδου, επιφανείας 12.186,15 μ2.

Περισσότερα
6ο Λύκειο Χαλανδρίου

Το έργο αφορά μελέτη 12θέσιου Λυκείου σε οικόπεδο, που βρίσκεται στο Ο.Τ. 1192, επί των οδών Μελίνας Μερκούρη, Βορείου Ηπείρου, Σκουφά και Τρίτση Αντωνίου, ιδιοκτησίας του Δήμου Χαλανδρίου.

Περισσότερα
2ο Λύκειο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. : Γ. 503 του Δήμου Μαρκοπούλου - Μεσογαίας και αφορά στην κατασκευή του 2oυ Λυκείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, με συνολικό εμβαδόν δόμησης 2.622,45 μ2.

Περισσότερα
Λύκειο Διονύσου

Το έργο βρίσκεται στο Ο.Τ. 174 της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, στην περιοχή Νέα Αιολίδα και έχει συνολική επιφάνεια 10.657,91μ2. Σε τμήμα αυτού έχει ανεγερθεί κλειστό γυμναστήριο.

Περισσότερα
2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης

Το έργο θα βρίσκεται στο Ο.Τ.63, επί των οδών Τατοίου, Λειβαδιάς, Δελφών, Ε. Βενιζέλου, του Δήμου Μεταμόρφωσης. Στην Πράξη συμπεριλαμβάνεται Υποέργο Αρχαιολογίας.

Περισσότερα
Νηπιαγωγείο Λακήθρας Κεφαλονιάς

Το έργο βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού Λακήθρας και σε υψόμετρο 170m περίπου. Το κτίριο όπου στεγάζεται είναι ισόγειο κτίσμα.

Περισσότερα
Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ζακύνθου

Το έργο αφορά στην προσθήκη νέων χώρων και σε διαμορφώσεις στο ήδη υπάρχον κτίριο, στο οποίο συστεγάζεται το ΕΕΕΕΚ Ζακύνθου.

Περισσότερα
Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Το έργο βρίσκεται επί των οδών Αλ. Σβάιτσερ, Στροφάδων & ανώνυμης οδού στο Ο.Τ. 1577 και αφορά στην κατασκευή ενός νέου κτιρίου.

Περισσότερα
4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

Το έργο βρίσκεται επί των οδών Υπατίας Δεστούνη, Ηροδότου και Δημ. Δαυή στο Δήμο Αργοστολίου. Αποτελείται από δύο στατικά ανεξάρτητα κτίρια, ένα ισόγειο και ένα τριώροφο.

Περισσότερα
2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου Κεφαλονιάς

Το έργο βρίσκεται επί των οδών Λεωφ. Στυλιανού Τυπάλδου & 21ης Μάϊου και αποτελείται από τρία στατικώς ανεξάρτητα κτίρια, τα οποία σχηματίζουν συγκρότημα με εσωτερικό αίθριο.

Περισσότερα
24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Το έργο αφορά την ανέγερση σχολείου επί των οδών Ολυμπιάδος, Γοργοποτάμου και 2 πεζοδρόμων στο Ο.Τ. ΓΑ7, σε οικόπεδο επιφάνειας 2.697,62 τ.μ.

Περισσότερα
Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανωλάδας

Το έργο, που αφορά σε 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται στο Ο.Τ. 13, επί των οδών Αγ. Γεωργίου, Σταδίου & Κωνσταντινουπόλεως στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Περισσότερα
Δημοτικό Σχολείο Κάτω Νευροκοπίου

Το έργο αφορά στην κατασκευή νέου κτηρίου που θα αποτελείται από δύο υπέργειους ορόφους και έναν υπόγειο, καθώς και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Περισσότερα
Κοργιαλένειο Σχολικό Κτίριο Αργοστολίου

Το Κοργιαλένειο αποτελείται από 4 κτίρια. Μετά τις επισκευές και την ενίσχυση των κτιρίων, θα στεγαστούν εκεί το Ειδικό & Εσπερινό Γυμνάσιο - Λύκειο Αργοστολίου και το ΕΚΦΕ.

Περισσότερα
Γυμνάσιο - Λύκειο Ληξουρίου Κεφαλονιάς

Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται επί των οδών Στυλ. Τυπάλδου, Πετρίτση και Καματή. Αποτελείται από 12 στατικώς ανεξάρτητα κτίρια, ισόγεια και διώροφα, ενώ κάποια από αυτά περιλαμβάνουν και υπόγειο.

Περισσότερα
Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Βαρθολομιού

Το οικόπεδο στο οποίο πρόκειται να ανεγερθεί το Μουσικό Σχολείο οριοθετείται σε γεωτεμάχιο έκτασης Ε= 6000,15 τ.μ., εκτός οικισμού, δυτικά της Δ.Κ. Βαρθολομιού.

Περισσότερα
Γενικό Λύκειο Λεχαινών

Το έργο αφορά ένα κτίριο με τα κλιμακοστάσια και το κεντρικό τμήμα εισόδου του σχολείου, τα προστεγάσματα των εισόδων τους και τη δυνατότητα πρόσβασης τους από τον αύλειο χώρο της εισόδου.

Περισσότερα
TOP