ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Δείτε παρακάτω τα έργα στον κλάδο της Παιδείας που ανατέθηκαν στην ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.  και εντάχθηκαν σε Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Μελέτες

1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο - 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Αργυρούπολης

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο - 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Αργυρούπολης"

Περισσότερα
7ο Γυμνάσιο Πειραιά

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "7ο Γυμνάσιο Πειραιά – Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις».

Περισσότερα
12ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "12ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου – Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις».

Περισσότερα
1ο Νηπιαγωγείο Δήμου Περάματος

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "1ο  Νηπιαγωγείο Περάματος – Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις”.

Περισσότερα
2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη – Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις”.

Περισσότερα
6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "6ο 6/θέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού – Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις".

Περισσότερα
10ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "10ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης – Οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις”.

Περισσότερα
11ο Δημοτικό Σχολείο & 11ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "11ο Δημοτικό Σχολείο & 11ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω”.

Περισσότερα
Γυμνάσιο – Λύκειο Κυθήρων

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "Προσθήκη αιθουσών στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κυθήρων – Οικοδομικές Εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις”

Περισσότερα
1ο & 2ο Δημοτικά Σχολεία Δήμου Ελευσίνας

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου «1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία  Δήμου Ελευσίνας»

Περισσότερα
11ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου «11ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου».

Περισσότερα
23ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "23ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας".

Περισσότερα
64ο Νηπιαγωγείο Δήμου Αθηνών

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "64ο Νηπιαγωγείο  Δήμου Αθηνών".

Περισσότερα
91ο Νηπιαγωγείο Δήμου Αθηνών

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "91ο  Νηπιαγωγείο  Δήμου Αθηνών".

Περισσότερα
1ο Λύκειο Σπετσών

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "1ο Λύκειο Σπετσών”.

Περισσότερα
2ο & 7ο Νηπιαγωγεία Δήμου Ελευσίνας

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "2ο & 7ο Νηπιαγωγεία Δήμου Ελευσίνας".

Περισσότερα
5ο Δημοτικό Σχολείο Κρωπίας

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "5ο Δημοτικό Σχολείο Κρωπίας”.

Περισσότερα
6ο Νηπιαγωγείο Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "6ο  Νηπιαγωγείο Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης”.

Περισσότερα
9ο Νηπιαγωγείο Δήμου Πετρούπολης

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "9ο Νηπιαγωγείο Δήμου Πετρούπολης”.

Περισσότερα
10ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "10ο ΓΕ.Λ. Περιστερίου”.

Περισσότερα
17ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "17ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου”.

Περισσότερα
18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών”.

Περισσότερα
35ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου "35ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών”.

Περισσότερα
Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βρίσας

Η Πράξη στοχεύει στην Εκπόνηση όλων των απαραίτητων Μελετών, Αδειών και Εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου «Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βρίσας».

Περισσότερα
TOP