ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Δείτε παρακάτω τα έργα στον κλάδο της Υγείας που ανατέθηκαν στην ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.  και εντάχθηκαν σε Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Ενεργειακές Αναβαθμίσεις

Νοσηλευτικές Μονάδες Γ. Ν. Θ. «Γ. Γεννηματάς - Ο Άγιος Δημήτριος»

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση των Νοσηλευτικών Μονάδων Γ. Γεννηματάς και Άγιος Δημήτριος του Γ. Ν. Θ. «Γ. Γεννηματάς - Ο Άγιος Δημήτριος», ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Κτίρια ΚΤ4, ΚΤ5 και ΚΤ5δ του Γ. Ν. Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων ΚΤ4, ΚΤ5 και ΚΤ5δ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας (Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου)

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και ειδικότερα των Νοσηλευτικών Μονάδων Άργους και Ναυπλίου, ώστε να κατατάσσονται σε κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Πτέρυγα ΠΑΤΕΡΑ του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός - Οφθαλμιατρείο Αθηνών - Πολυκλινική»

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση της πτέρυγας ΠΑΤΕΡΑ του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός - Οφθαλμιατρείο Αθηνών - Πολυκλινική», ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Π.Γ.Ν. Πατρών

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων A, B, C και M του Π.Γ.Ν. Πατρών, ώστε να κατατάσσονται σε κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Κτίριο Γ. Γεννηματάς του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου Γ. Γεννηματάς του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ»

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων 3, 10, 11 και 12 του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Νοσοκομείο Ξάνθης

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Ξάνθης, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γ. Ν. Αττικής Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ώστε να κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γ. Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο»

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γ. Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο», ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γ. Ν. Νίκαιας Πειραιά «Ο Άγιος Παντελεήμων»

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «Ο Άγιος Παντελεήμων», ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου του Γ.Ν. Ηλείας

H Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση της νοσηλευτικής μονάδας Πύργου του Γ.Ν. Ηλείας, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γ. Ν. Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γ. Ν. Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γ. Ν. Ανατολικής Αχαΐας - Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας - Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γ. Ν. Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος»

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος», ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας (Κ.Ψ.Υ.) στο Αγρίνιο, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Κτίριο Α του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου Α του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γ. Ν. Ημαθίας, Μονάδα Βέροιας

Η Πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γ. Ν. Ημαθίας, Μονάδα Βέροιας, ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ»

Η πράξη στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ», ώστε να κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία τουλάχιστον Β.

Περισσότερα
TOP