Στις 06.08.2014 η υπογραφή της σύμβασης έργου από την εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ και την INSO SpA

Την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 θα υπογραφεί η σύμβαση του έργου για την υλοποίηση της νέας πτέρυγας χειρουργείων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ και της αναδόχου εταιρείας INSO SpA. Το έργο έχει προϋπολογισμό 26.005.380,00€ και θα συγχρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία - Θράκη 2007 - 2013»).

Τον Απρίλιο και Μάϊο 2014 υπεγράφησαν οι συμβάσεις με τους ιδιωτικούς φορείς σύμπραξης για τα δύο έργα ΣΔΙΤ, που αφορούν στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση 14 και 10 σχολικών μονάδων αντίστοιχα στην Περιφέρεια Αττικής με ΣΔΙΤ.

Η εταιρεία ΚτΥπ ΑΕ ανήκει στους υποστηρικτές της πανελλαδικής καμπάνιας καθαρισμού και εθελοντισμού Let's Do it Greece και καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο κοινό όραμα για μια καθαρή Ελλάδα την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Άμεση ήταν η αντίδραση της νέας εταιρείας του δημοσίου ΚτΥπ ΑΕ μετά το χθεσινό σεισμό με επίκεντρο την Κεφαλονιά και 15μελές κλιμάκιο πολιτικών μηχανικών με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ηρακλή Δρούλια βρίσκεται απο το πρωί στο Αργοστόλι.