ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Τύπος

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από τον Τύπο σχετικά με το έργο και τις δράσεις της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.

29/04/2021

ypodomes.com | Με τον ενεργό ρόλο της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ, που ήταν παροπλισμένη, όπως τόνισε ο Υπ. Υποδομών & Μεταφορών Κ. Καραμανλής, σε μόλις 20 μήνες άλλαξε η εικόνα στις κατασκευές. Σειρά από έργα είναι υπό δημοπράτηση, σε φάση ωρίμανσης ή σε φάση προετοιμασίας.

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

26/04/2021

ypodomes.com | Η ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ έχει δημοπρατήσει το διπλό έργο-ΣΔΙΤ που αφορά σε 13 Περιφερειακά Κέντρα Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, προϋπολογισμού 163 εκατ. ευρώ. Μέσα στο 2021 στη χώρα τα έργα-ΣΔΙΤ θα φτάσουν στα 3 δισ. ευρώ.

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

24/04/2021

e-vima.gr | Το νέο κτίριο της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών γίνεται πραγματικότητα από την εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

22/04/2021

agonas.gr / Υλικοτεχνικός εξοπλισμός από την εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ σε τρία Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αβδήρων

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

21/04/2021

imerisia.gr | Παρουσίαση από τον Υπ. Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, στοιχείων για την υλοποίηση των μέτρων στήριξης και αποκατάστασης σε περιοχές που επλήγησαν από τον «Ιανό» και τον σεισμό στη Σάμο

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

05/01/2021

atnews.gr | Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κο Τιμολέοντα Κατσίπο είχε η Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, αναφορικά με αιτήματα των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κορινθίας.

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

04/01/2021

Iliapress.gr | Φορέας υλοποίησης του υπερσύγχρονου βιοκλιματικού κτιριακού συγκροτήματος που θα αποκτήσει το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βαρθολομιού είναι η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

29/12/2020

kalimera-arkadia.gr | Η Κτ.Υπ. Α.Ε. θα εκπονήσει τις μελέτες που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου της κατασκευής Σωφρονιστικού Καταστήματος στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

22/12/2020

xalkidikipolitiki.gr | Η Κτ.Υπ. Α.Ε. παρέδωσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τα Δημοτικά Σχολεία της Νικήτης, της Συκιάς και του Μεταγγιτσίου του Δήμου Σιθωνίας.

Η Κτ.Υπ. Α.Ε. παρέδωσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τα Δημοτικά Σχολεία της Νικήτης, της Συκιάς και του Μεταγγιτσίου του Δήμου Σιθωνίας.

atticanews.gr | Σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες τοποθετήθηκαν σε αύλειους χώρους σχολικών κτηρίων του Δήμου Πειραιά από την Κτ.Υπ. Α.Ε..

Σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες τοποθετήθηκαν σε αύλειους χώρους σχολικών κτηρίων του Δήμου Πειραιά από την Κτ.Υπ. Α.Ε..

TOP