ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.

14-06-2024

Κατάλογος συμμετεχόντων φορέων στη Διαβούλευση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για το Γ.Ν. Πατρών “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”

Δείτε τον κατάλογο εδώ

 

02-05-2024

Πασχαλινές Ευχές

 

 

 

 

 

12-04-2024

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πρόσκλησης για Ανοιχτή, Δημόσια, Προκαταρκτική Διαβούλευση επί των Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού στο πλαίσιο της Ενεργειακής Αναβάθμισης Εξοικονόμησης Ενέργειας και Αξιοποίησης ΑΠΕ του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πρόσκλησης

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Τεχνικών Προδιαγραφών Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού (Ψηφιακού Ακτινολογικού Μηχανήματος, Ορθοπαντογράφου, Υπερηχοτομογράφου Ουρολογικής Χρήσης, Ακτινοσκοπικού Συστήματος C-ARM)

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: 2024DIAB28198

 

29-02-2024

Η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» συνεχίζει να ενισχύει τη Δημόσια Υγεία της χώρας.

Σήμερα στα γραφεία της εταιρείας υπεγράφη η σύμβαση για το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ, προϋπολογισμού 3.805.000 €, με χρηματοδότηση από το ΕΠ «ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020».

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Γιάνναρης, παρουσία του Προέδρου Δ.Σ. κ. Κατσίπου και του Διοικητή του Γ.Ν.Α. “Σισμανόγλειο” κ. Δαλαΐνα.

         

26-02-2024

Η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υποδομές Δικαιοσύνης σε όλη τη χώρα.

Σήμερα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου», προϋπολογισμού 5.405.554,53 €, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Γιάνναρη και του Αναδόχου του έργου, παρουσία του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάου, του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Μαγουλά, του Προέδρου του ΔΣ της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Κατσίπου.

Παρευρέθηκαν ακόμα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Μπούγας, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας κ. Καβαλάκης και η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κα Ντούνη.

 

       

21-12-2023

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

 

 

 

 

20-12-2023

Η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» αποκαθιστά, μέσω δωρεάς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, σχολεία της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Σήμερα, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών υπεγράφη, από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σταϊκούρα, την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) κα Τραυλού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Γιάνναρη, το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για το έργο «Χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης σχολικών μονάδων στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα».
Παραβρέθηκαν ακόμα, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Ταχιάος και ο Πρόεδρος του ΔΣ της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Κατσίπος.
       
   
13-10-2023

Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Μετόχου για τη διαχειριστική χρήση του έτους 2021 της εταιρείας “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.”

Πρόσκληση

Απόσπασμα Πρακτικών της με αριθμό 428ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. της εταιρείας

15-05-2023

3,5 χρόνια είμαστε παντού με ευαισθησία, συνέπεια και αποτελεσματικότητα

 

 

 

 

 

11-04-2023

Πασχαλινές Ευχές

 

 

 

 

 

TOP