ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Στους καταστατικούς σκοπούς της εταιρείας “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.” περιλαμβάνεται και ο εξοπλισμός κτιριακών εγκαταστάσεων και εν γένει υποδομών των φορέων και των δομών εκπαίδευσης & κατάρτισης, καθώς και των φορέων διοίκησής τους.

Η υποβολή και διαχείριση των αιτημάτων χορήγησης εξοπλισμού των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων, καθώς και της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γίνεται μόνο μέσω της web εφαρμογής www.exoplismos-ktyp.gr. Οι σχολικές μονάδες υποβάλλουν τα αιτήματά τους για εξοπλισμό στη web εφαρμογή. Εν συνεχεία, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης εγκρίνουν τα αιτήματα και τα διαβιβάζουν ηλεκτρονικά προς την εταιρεία “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.”

ΟΔΗΓΙΕΣ

Η εφαρμογή απαιτεί, κατά την πρώτη χρήση της προκειμένου να ενεργοποιηθεί, την καταχώρηση, από κάθε χρήστη, των δεδομένων και της τρέχουσας απογράφης του εξοπλισμού της σχολικής μονάδας ή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης. Κατά την πρώτη είσοδο στην εφαρμογή, η σχολική μονάδα πληκτρολογεί και στα δύο πεδία (κωδικός χρήστη & συνθηματικό) τον επταψήφιο κωδικό που έχει δοθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εκάστοτε σχολική μονάδα ή Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Μετά την πρώτη είσοδο απαιτείται να αλλαχθεί ο κωδικός πρόσβασης, ο οποίος όμως θα πρέπει να απομνημονευθεί, καθώς θα είναι απαραίτητος για κάθε επόμενη χρήση της εφαρμογής από το σχολείο αλλά και την αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Για τυχόν απορίες και βοήθεια στη χρήση της συγκεκριμένης web εφαρμογής, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210 – 5272379.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

TOP